LEDIG STILLING - AREALPLANLEGGER / LANDSKAPSARKITEKT

Vi søker for tiden en arealplanlegger / landskapsarkitekt - med fordyping i arealplanlegging! Du bør ha minimum 3 års relevant arbeidserfaring.

KONTUR opplever en god tilstrømning av reguleringsprosjekter med tilhørende arbeidsoppgaver og ønsker å styrke vår kapasitet og kompetanse innen reguleringsfaget. Vi ønsker å ansette en person med interesse for og erfaring med reguleringsplaner, konsekvensutredninger og utarbeidelse av dokumenter rundt offentlige planprosesser.

Du må trives med å jobbe i team med et tverrfaglige og kreativt miljø, hvor det å spille på lag med de andre faggruppene ved vårt kontor vil stå sentralt.

Din arbeidsplass vil være enten på Gjøvik eller i Oslo, avhengig av hvor du bor.

Du vil ha stor mulighet  for å kunne påvirke din egen jobbsituasjon og utvikling. Vi legger vekt på å ha et godt  og inkluderende arbeidsmiljø, med gode rammebetingelser for å trives og kunne gjøre en god jobb.

Vedrørende digitale ferdigheter er god kunnskap med Office pakken og Autocad et minimums krav. I tilleg vil erfaring med Civil 3D og Autodesk Infraworks være en styrke i forhold til søknad.

Dersom du føler dette er noe for deg, send CV og referanser til daglig leder Erik Brett Jacobsen: erik.jacobsen@kontur.as

NB! Epost med vedlegg bør ikke overskride 10 MB